Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimal alana göre çAlright daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak fashionable fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern-day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde prefabrik ev modelleri öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan pek çOkay malzeme ve hizmet ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için mühendislerimiz dubleks prefabrik ev modelleri prefabrik evleri dizayn etti. Ardından prefabrik ev fiyatları ile oldukça uygun bir şekilde prefabrik ev satın alınmasını sağladı.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar prefabrik ev fiyatları için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak prefabrik ev fiyatları arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page